Print this page
czwartek, 02 kwiecień 2015 12:53

Co robić gdy chcemy zostać w Wietnamie dłużej niż podano w wizie „on arrival”?

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Wystarczy zgłosić się do naszego biura na 7 dni przed wygaśnięciem terminu wizy i dokonać przedłużenia pobytu (wyrobienie nowej wizy na miejscu w HCM CITY lub w Hanoi). Trzeba stawić się osobiście z paszportem (wysłąnie paszportu pocztą jest możliwe tylko i wyłącznie na Państwa odpowiedzialność). Termin oczekiwania to około 7 dni. Przedłużenia wiz na miejscu wykonujemy również w trybie ekspresowym - ale trzeba liczyć się z wysokim kosztem takiej operacji.

Read 5273 times Last modified on poniedziałek, 21 sierpień 2017 09:08